Raktár és készletgazdálkodás

Egyedi igényekhez igazítva

Raktár és készletgazdálkodás - korlátlan raktár és leltár kezelése, akár tárhely pontosan, komissiózás vonalkóddal támogatva, a termékek összes szükséges jellemzőjével és történetiségével.

Logisztika, szállítmányozás

A teljes munkafolyamat támogatása

Logisztika, szállítmányozás - pontos fuvarszervezés, jármű nyilvántartással, fuvarlevelekkel, szállítmányok kezelése, útvonaltervezés és GPS összeköttetés.

Project és dokumentum kezelés

PC-re, webre, applikációra

Project és dokumentum kezelés - a project alapú munkák teljes lekövetése, a szükséges erőforrások hozzárendelése, feladat kiosztással, határidőkkel, riasztásokkal és státuszokkal, illetve dokumentumok kategorizálása, kivonatok kezelése és részletes kereshetőség.

Pénzügyi terület

Bizonylatolástól a statisztikákig

Pénzügyi terület - vevői számlák és költség számlák, kintlévőség kezelés, bank kezelés, összekötve, ha szükséges a banki utalási felületekkel, házipénztárak kezelése, cashflow tervezés

Komplett gyártás

Beszerzéstől az értékesítésig

Komplett gyártás - a gépek és kollégák rendelkezésre állásának pontos nyilvántartása, szabad kapacitás és várható rendelkezésre állás kalkulációkkal, receptúrák kialakítása és gyártás azok alapján, valamint elő és utókalkulációk.

Webáruház

Online értékesítés teljes körű támogatása

Webáruház - összeköthető már kész webáruházzal, termékek és azok adatainak (képek, árak, akciók, stb..) szinkronizálása, megrendelések adatainak azonnali szinkronizálása.

Cégműszerfal

Manager igényeknek megfelelően

Cégműszerfal - vezetői kimutatások, reportok, szabadon alakíthatóan, személyre szabhatóak és elmenthetőek későbbi használatra, összehasonlítások, következtetések, adatlefúrás és adatbányászat

Kereskedelem

Beszerzési és értékesítési folyamat támogatására

Kereskedelem - beszerzés és értékesítési láncolat, árak és akciók kezelése, ajánlat-megrendel